Legal ACA urgencias 24 hores

Política de privacitat ACA Urgències 24 hores

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens subministri a través de les nostres pàgines web, via telefònica, o per correu electrònic seran tractats de forma confidencial i passaran a formar part d’un fitxer titularitat d’ACA AGRUPACIÓ (ACA Urgències 24 hores), que ha estat degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades ( www.agpd.es ). Les seves dades personals seran utilitzades per atendre la seva petició d’informació, la gestió i prestació dels serveis oferts per ACA AGRUPACIÓ, (ACA Urgències 24 hores), i per a l’enviament de futures comunicacions comercials que poguessin ser del seu interès.

Dret d’Accés, Rectificació i Cancel·lació ACA Urgències 24 hores

Així mateix, l’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, enviant una carta juntament amb la fotocòpia del seu DNI, a la següent adreça: ACA AGRUPACIÓ, (ACA Urgències 24 hores).

L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació en els mateixos. L’Usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a ACA AGRUPACIÓ, (ACA Urgències 24 hores) oa qualsevol tercer, a causa de l’emplenament dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzats. En el cas que l’Usuari inclogui dades de caràcter personal de tercers haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, informar-los del que estableix la present política de privacitat, sent l’únic responsable de la seva inclusió.

Inici

Contacte Urgències 24 hores

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)
Call Now Button
× Whatsapp