Aposta per un bon servei de Manteniment d’Aire Condicionat …

Aposta per un bon servei de Manteniment d'Aire Condicionat ...

Aposta per un bon servei de Manteniment d’Aire Condicionat …

Com fer un bon manteniment d’aire condicionat?

Quan la entrada a l’estiu està a la volta de la cantonada heu de prendre precaucions i comprovar l’estat en què es troben els vostres aires condicionats per garantir que funcionin adequadament. Això podeu aconseguir-portant a terme una sèrie de treballs de reparació o manteniment d’aire condicionat a Barcelona , que normalment vénen descrites en el manual de l’equip depenent de les condicions del mateix. Aquesta tasca pot semblar una mica complicada, però aconseguirà optimitzar-lo al seguir unes instruccions bàsiques per aconseguir un rendiment òptim del vostre equip. En iniciar heu de realitzar una primera neteja de filtres abans del primer any d’ús després d’un llarg període apagat, No has de passar per alt revisar tant la unitat exterior com interior!

Manteniment d’aire condicionat a Barcelona; La unitat exterior.

Per aconseguir un bon resultat a l’hora de començar el vostre manteniment d’aire condicionat a Barcelona , el primer que heu de fer és inspeccionar l’exterior del vostre equip per assegurar que no hi ha fuites de gasos refrigerants, verificar que el estat dels suports es troben en bones condicions, eliminar absolutament totes les obstruccions que puguin obstaculitzar el pas d’aire a través de les canonades, i netejar la pols de la reixa amb una brotxa àmplia.

Unitat interior del Manteniment d’Aire Condicionat

Els residus acumulats en qualsevol filtre de l’aire condicionat afecten de manera negativa el rendiment i produeixen olors desagradables. Per netejar-los pots fer servir sabó neutre i abundant aigua, abans de tornar a instal·lar els filtres a l’equip deixa’ls assecar; en el cas que estiguin en mal estat, hauràs de fer una substitució dels mateixos.

També a la part inferior dels filtres, heu netejar tot aquest espai que queda, per aquesta tasca es recomana que facis servir 1 hidro jet amb aigua i un parell de gotes de lleixiu, tingues molta cura de no mullar el suport de la placa electrònica, l’aigua amb tota la brutícia anirà caient directe a la safata de condensats, per completar el registre de manteniment d’aire condicionat a Barcelona , posa l’equip en mode ventilació, neteja el dipòsit que recull l’aigua i aplica bactericides en cas de ser necessari.

Revisa el funcionament i rendiment dels termòstats de control! amb totes aquestes verificacions, tasques de neteja i reparació o substitució de peces que estiguessin danyades, el vostre equip d’aire condicionat estarà a punt per començar a usar-los aquest estiu. També heu de saber que l’eficiència energètica té una relació directa amb el manteniment acceptat, els danys en l’equip afecten directament, és una pèrdua d’eficiència. Tingues present que fer un bon ús dels mateixos prolongués la vida dels teus aparells elèctrics per a la seva major durabilitat i millora l’eficiència. Les vies de sortida de l’aire condicionat tenen conductes, fes-ho mitjançant les reixetes d’impulsió, que poden estar fixes, o en la seva versió ajustable amb una funció engranada, fins i tot amb l’ajuda de mesuradors termostatizables per manejar la temperatura de les estades de manera independent.

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)


Call Now Button
× Whatsapp