Què és el Butlletí Blau d’Electricitat?

Què és el Butlletí Blau d'Electricitat?

Què és el Butlletí Blau d’Electricitat?

Procés d’instal·ladors de gas a Barcelona per realitzar treballs de mesurament i instal·lació

Quan s’emprèn qualsevol projecte de construcció, ja sigui cases o edificis ha un servei fonamental que al mateix temps és molt perillós pel volàtil que és, es tracta del gas, necessari per a la cuina, l’escalfador o les calderes a la vostra llar es necessita de instal·ladors de gas a Barcelona perquè sigui un treball de gas de qualitat sense inconvenients posteriors pels que aneu a lamentar-. Tingues en compte que ja sigui el mesurament o la instal·lació es necessiten coneixements essencials per realitzar cada activitat a la perfecció, sobretot evitant qualsevol tipus d’accidents.

Butlletí blau d’electricitat; Què és i qui atorga?

Quan es parla del butlletí elèctric , ¡Qualsevol d’ells! El butlletí blanc o el butlletí blau d’electricitat , es tracta d’un document obligatori en el territori espanyol, sabeu Qui l’emet? Coneixes la manera d’aconseguir-ho? Són realment molts els aspectes que heu de tenir en compte quan necessites tenir en ordre tots els requisits legals de l’immoble. Moltes persones no saben Quan és necessari el certificat d’instal·lació elèctrica? És important tenir present que per norma general, el certificat d’electricitat o butlletí elèctric se sol·licita per les distribuïdores elèctriques, que són les que s’encarreguen dels punts de subministrament en una determinada zona. Això pot ser; augmentar la potència, donar d’alta un punt de subministrament, modificar la instal·lació elèctrica, o quan s’ha produït un tall de subministrament.

Coneix el butlletí blau d’electricitat
És important que estigueu al dia amb tots els requisits i documentació referents al servei d’electricitat. Un dels més sol·licitats és el butlletí blau d’electricitat el qual ho pot fer qualsevol electricista, professional que es trobi certificat, això en el cas de la instal·lació portar menys d’un any donada de baixa. Després d’aquest temps, ja podeu fer una alta nova i obtenir un butlletí blanc que inclou també el certificat d’instal·lació, així com la memòria tècnica de disseny i els esquemes tant unifilars com de situació.

Es tracta del butlletí de reconeixement d’instal·lacions elèctriques o BRIE, que és al seu torn conegut com certificat d’Electricitat Blau o butlletí blau d’electricitat , cal aprendre a diferenciar-lo del certificat d’instal·lacions elèctriques CIE, tots dos documents complementaris i necessaris a Espanya. Tenir el butlletí blau us garanteix que la vostra instal·lació elèctrica està en ordre amb les mesures de seguretat considerades obligatòries per al correcte funcionament de l’energia elèctrica d’acord amb les normes nacionals vigents. Així les autoritats pertinents, mantenen el control i ordre assegurant-se, en tot moment de les instal·lacions, i que aquestes es trobin en bon estat, sent al mateix temps una preventiva per evitar futures incidències.

El butlletí blau d’electricitat pot certificar per mitjà d’un electricista que estigui autoritzat, heu de tenir a la vostra disposició un professional, el qual pot ser contractat de forma particular i suposarà un cost que estarà fixat per l’empresa de electricitat al qual correspongui, per la qual cosa es recomana que sol·liciteu diversos pressupostos si tries aquesta alternativa. En el present internet s’ha convertit en un aliat essencial per trobar tècnics especialistes en serveis d’urgències i podeu accedir a un professional que us faciliti el vostre certificat ràpidament.

Anteriorment era conegut només com a butlletí blau, però va ser en el mes de novembre, l’any 2014 quan aquest document indispensable canviar de nom, passant a ser el butlletí de reconeixement elèctric, per això és que potser us preguntessin si teniu el BRIE … Doncs el motiu és que el seu nom va ser modificat fa molt poc.

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)Call Now Button
× Whatsapp