Reparació fuga de gas urgent a Barcelona

Reparació fuga de gas urgent a Barcelona

Reparació fuita de Gas urgent a Barcelona

Des ACA AGRUPACIÓ, q olem aconsellar a com actuar en cas d’existir una fuita de gas urgent, una solució ràpida i segura per actuar en pocs minuts.

Abans de res en cas de Fuga de gas urgent prengui totes les precaucions i truqui’ns al més aviat possible al 666.626 666. Després ventili la zona tot el que pugui, no encengueu res que pugui provocar una explosió i allunyeu-vos de la zona afectada.

Reparació fuga de gas urgent a Barcelona

Ara et donarem alguns consells de com actuar en cas d’existir una fuita de gas urgent:

Fes una avaluació ràpida observant tranquil·lament per determinar el perill d’una fuita de gas urgent.

Tanca totes les claus de pas, tots els artefactes que utilitzen gas han de tancar-hi la clau general, si persisteix l’olor de gas …

Obre totes les finestres per ventilar l’àrea, fes-ho si no escoltes el so de gas escapar-se, si et sents amb símptomes d’asfíxia o mareig, has de prendre aire fresc i sol·licitar assistència mèdica truca al 112 i deixa la porta oberta en cas que sentis que et desmaies …

No manipulis cap aparell elèctric o interruptor ja que pot ocasionar una espurna, actuant com metxa causant una explosió greu, sota cap motiu utilitzis res amb foc com ser cera, candela o llanterna. No fumis ni truquis des del teu mòbil al lloc de la fuita de gas, Si s’inicia una flama de foc, sal del lloc i demana ajuda urgent als bombers al 080.

Crida urgent a l’empresa de gas que tingui contractada, Depenent del contracte que tinguis amb ells i de la falla que hi hagi al teu domicili, procediran bé a identificar el problema i a reparar-lo, en cas contrari ells et indiquessin els passos a seguir:

Fecsa-Endesa: 800.760.706

Gas Natural- Fenosa: 900 750 750

Repsol Butà, S.A .: 901.121.212

Un cop gestionat amb la seva empresa subministradora de gas dels passos que ells indiquen per a aquest tipus d’urgència en fuita de gas a Barcelona, ​​si en el seu contracte no contempla aquest tipus de reparacions, li diran que ha de contractar un tècnic autoritzat i homologat per realitzar la reparació.

Truca’ns al 93 444 9090. Som servei tècnic de reparació de gas i especialista en aquest tipus de reparacions en fuita de gas, atenem a Barcelona, ​​Badalona, ​​Sant Cugat, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Castelldefels, Gava, Viladecans, l’Hospitalet, Cornella i altres localitats a Catalunya.

Realitzem treballs de forma segura i adeqüem qualsevol reparació de fuita de gas segons la nova normativa vigent.

Home

Contacte Urgències 24 hores

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)


Call Now Button